fbpx

Pusse opp bad

Hjem » Pusse opp bad

Oppussing av bad i Kolbotn og Oppegård

Vi har lang erfaring med å pusse opp bad. Vi har renovert gamle baderom og bygget helt nye bad fra grunn. I mange år! Derfor kan vi med trygghet si at vi har opparbeidet oss unik erfaring og faglig sikkerhet. IBR Installasjon og Byggservice har evnen til å forstå hva det er som kreves i hver nye badoppussing jobb, og vi kommer gjerne ut på en befaring til deg!

Pusse opp bad Kolbotn
Oppusset baderom i Kolbotn

Legg igjen telefonnummer, så ringer vi deg for å avtale gratis befaring

Legg inn telefonnummer

Totalentreprenør for renovering av bad  i Kolbotn og Oppegård

IBR Installasjon og Byggservice er en totalentreprenør og kan hjelpe deg med å pusse opp bad fra A til Å. For rørlegger er ikke det eneste vi kan stille opp med:

  • Rørlegger
  • Elektriker
  • Murer
  • Snekker
  • Maler
Nyoppusset bad i Oppegård
Renovert baderom i Oppegård

Gratis og uforpliktende befaring og pristilbud på renovering av bad

Når det skal bygges nytt bad er det mye å tenke på. For at vi skal kunne gi deg et mest mulig presist tilbud, samtidig som vi gir deg gode råd før du starter oppussingen av ditt bad, ønsker vi gjerne å starte med en 100% uforpliktende og gratis befaring.

Helt nytt bad
Rehabilitert baderom

Bli inspirert av denne video fra en referanse på oppussing av bad

Å pusse opp badet er en omfattende prosess, og det er veldig imponerende hvor anderledes det gamle badet kan bli når oppussingen er ferdig. Se bilder fra prossesen hos en tidligere kunde her

Vil du visualisere ditt nye baderom i 3D

Hvis du ønsker å «prøve» deg litt frem selv med hvordan et fremtidig bad kunne sett ut, anbefaler vi å teste ut RoomSketcher. HEr kan du selv tegne opp badet, velge farger, møblere og drømme deg bort i hvordan fremtiden kan bli.

Gå til roomsketcher.no

Kunde som har fått pusset opp badet
Nylig oppusset bad
Badekar på oppusset bad

Ønsker du å pusse opp bad i Kolbotn og Oppegård?